FELIX | Gràcies

FELIX ja és ApetEat!

 

Fes la teva comanda com sempre clicant al següent botó:

Estimats/des clients/es,

Sóc el David Samaranch Rebull, el fundador de FELIX, i estic molt content de fer pública una grandíssima notícia: FELIX ara és ApetEat!

ApetEat va ser fundada a Madrid pels meus estimats Pablo Samaranch (el meu cosí) i Eduardo Liviano, seguint les passes de FELIX. Gràcies a aquesta unió, els/les nostres clients/es (o els nostres caps tal i com us diem), gaudireu de moltes millores en tots els sentits. Direm adéu al plàstic, mantindrem el nostre menjar millorant les receptes i la rotació dels nostres plats i moltes altres coses que encara no podem desvetllar. A més, i molt important, seguirem sent el mateix equip, tenint els mateixos valors, el mateix servei, el mateix producte, els mateixos acords amb empreses i, per descomptat, seguirem amb les donacions de menjar a Social fooding i les donacions a Bamba (Kenya).

Ja fa 9 anys ens vam comprometre a portar menjar saludable, variat, local i deliciós al vostre lloc de treball a Barcelona i rodalies. És molt especial veure com aquesta proposta ha estat tan ben acollida per vosaltres. Ens heu deixat formar part del vostre dia a dia! També hem gaudit molt de posar el nostre granet de sorra per fer del nostre món un món millor a través de les ja comentades donacions de menjar i donacions a BAMBA (Kenya). Ha estat un camí llarg i dur, molt, però molt satisfactori i del qual sento un orgull molt difícil d’explicar.

Per a mi és molt important donar-vos les gràcies per tot el viscut en aquesta primera etapa. Gràcies a tots i totes vosaltres per tot l’amor i el suport que ens heu brindat al llarg d’aquests anys, per les crítiques sempre contructives que hem rebut, per compartir-nos amb amics i familiars i, sobretot, per incloure’ns a la vostra taula. MOLTES GRÀCIES.

Estic molt agraït de tenir l’oportunitat de seguir compartint aquest somni amb vosaltres, està sent realment meravellós.

SEGUIM!

David Samaranch Rebull
Fundador de FELIX & Co-fundador de ApetEat