FELIX | Packaging

Cuidem el medi ambient

Objectiu: 100% del packaging biodegradable i compostable

Amb la idea de ser el m茅s sostenibles i ecol贸gics possible i per tal de聽respondre a la creixent demanda de solucions d’envasat sostenible, hem聽optat per una gama de productes innovadors a base de bag脿s (residu de聽la canya de sucre, un material natural que 茅s alhora abundant i聽renovable), pel cartr贸 Kraft, pel CPLA i per altres materials per tal聽d鈥檃propar-nos al nostre objectiu: Volem que el 100% d鈥檈nvasos que utilitzem siguin biodegradables i compostables.

Evoluci贸 dels nostres envasos

 

Creiem que t茅 sentit invertir en uns envasos m茅s costosos per貌 m茅s amables amb la聽natura. Poc a poc hem anat canviant els antics envasos i coberts, tots ells de pl脿stic, i聽l鈥檃ntiga bossa de FELIX, tamb茅 de pl脿stic, per nous envasos respectuosos amb el聽medi ambient. A continuaci贸 detallem com s贸n els que fem servir actualment.

BOSSES 鉁

BOSSES 鉁

Fem servir bosses de paper Kraft. Ofereixen la resist猫ncia que necessitem i la sostenibilitat que volem. Biodegradables i compostables.

AMANIDES 鉁

AMANIDES 鉁

Els envasos que fem servir per les amanides estan fets de canya de sucre (tapa de PET reciclat). Biodegradables i compostables.

COBERTS 鉁

COBERTS 鉁

Els nostres coberts, a part de c貌modes, estan fets amb CPLA: Crystallised poly lactic acid. Es tracta d’un material 100% biodegradable i compostable.

CREMES 鉁

CREMES 鉁

Fem servir tarrines de paper Kraft. Ens permeten assegurar que el producte no es surt聽durant el transport. Biodegradables i compostables.

TOVALLONS 鉁

TOVALLONS 鉁

Els tovallons de paper ecol貌gic es fabriquen amb cel路lulosa 100% reciclada per a un m脿xim respecte del medi ambient. Biodegradables i compostables.

FRUITA TALLADA 鉁

FRUITA TALLADA 鉁

Fem servir envasos de canya de sucre (tapa de PET reciclat) per la nostra popular fruita tallada. Biodegradables i compostables.

ARREBOSSATS / TRUITES / SUSHI 鉁

ARREBOSSATS / TRUITES / SUSHI 鉁

L鈥檈nv脿s de canya de sucre que fem servir pels arrebossats, truites i el sushi est脿 fet amb canya de sucre (tapa de PET reciclat). Biodegradables i compostables.

RESTA DE PLATS 鉂

RESTA DE PLATS 鉂

Estem treballant per conseguir substituir els actuals envasos de pl脿stic per altres d’algun material ecol貌gic.