FELIX | Packaging

Cuidem el medi ambient

Objectiu: 100% del packaging biodegradable i compostable

Amb la idea de ser el més sostenibles i ecológics possible i per tal de respondre a la creixent demanda de solucions d’envasat sostenible, hem optat per una gama de productes innovadors a base de bagàs (residu de la canya de sucre, un material natural que és alhora abundant i renovable), pel cartró Kraft, pel CPLA i per altres materials per tal d’apropar-nos al nostre objectiu: Volem que el 100% d’envasos que utilitzem siguin biodegradables i compostables.

Evolució dels nostres envasos

 

Creiem que té sentit invertir en uns envasos més costosos però més amables amb la natura. Poc a poc hem anat canviant els antics envasos i coberts, tots ells de plàstic, i l’antiga bossa de FELIX, també de plàstic, per nous envasos respectuosos amb el medi ambient. A continuació detallem com són els que fem servir actualment.

BOSSES ✅

BOSSES ✅

Fem servir bosses de paper Kraft. Ofereixen la resistència que necessitem i la sostenibilitat que volem. Biodegradables i compostables.

AMANIDES ✅

AMANIDES ✅

Els envasos que fem servir per les amanides estan fets de canya de sucre (tapa de PET reciclat). Biodegradables i compostables.

COBERTS ✅

COBERTS ✅

Els nostres coberts, a part de còmodes, estan fets amb CPLA: Crystallised poly lactic acid. Es tracta d’un material 100% biodegradable i compostable.

CREMES ✅

CREMES ✅

Fem servir tarrines de paper Kraft. Ens permeten assegurar que el producte no es surt durant el transport. Biodegradables i compostables.

TOVALLONS ✅

TOVALLONS ✅

Els tovallons de paper ecològic es fabriquen amb cel·lulosa 100% reciclada per a un màxim respecte del medi ambient. Biodegradables i compostables.

FRUITA TALLADA ✅

FRUITA TALLADA ✅

Fem servir envasos de canya de sucre (tapa de PET reciclat) per la nostra popular fruita tallada. Biodegradables i compostables.

ARREBOSSATS / TRUITES / SUSHI ✅

ARREBOSSATS / TRUITES / SUSHI ✅

L’envàs de canya de sucre que fem servir pels arrebossats, truites i el sushi està fet amb canya de sucre (tapa de PET reciclat). Biodegradables i compostables.

RESTA DE PLATS ❌

RESTA DE PLATS ❌

Estem treballant per conseguir substituir els actuals envasos de plàstic per altres d’algun material ecològic.